Lite nyttigare julgodis!
"Dessa små formar är fyllda av ren och skär galenskap.
Mitt experiment blev nämligen en fullkomlig succé som tog slut på två dagar.
Vi kallar det ”bättre ischoklad eller något i den stilen”.
Helt sjukt delikata.
Jag höftade fram det hela så kan tyvärr inte bjuda på exakta mått.
Smält ca 2 dl kallpressad kokosolja och ca 100 gram mörk choklad i en kastrull på medelvärme, akta så den inte bränns.
Rör ner en skvätt agavesirap och blanda väl.
Stäng av plattan, rör ner rejält med kakao (ca 1-1 1/2 dl) och en nypa salt.
Smaka av och tillsätt ev. mer kakao.
Ställ upp ischokladformar, lägg en hasselnöt (hel eller hackad) plus ett halvt hallon i varje form.
Fyll på med chokladsmet och ställ i frysen en timme.
Njut!
Kan strösslas med kokosflingor, nöthack, mer hallon, torkad frukt eller det du gillar.