Tornado varning.

En lång dag, men en rolig dag. Jag börjar komma in i familjen mer och mer och även jobbet. Har haft en sådan otrolig hemlängtan sedan igår men jag tror på det där att glömma/förtränga det medan jag jobbar. ha en glad ton och se det possitiva. 
 
Jag tror att det största utav min hemlängtan beror på hur jag blev behandlad de senaste veckorna i den förra familjen. Men nu har jag kommit till en super bra familj som verkligen uppskattar att jag är här.
 
Idag började jag klockan 7 och fixade frukost och luncher. Lämndade barn vid busstoppet. Vi körde dit idag. 100 meter. Ja amerikanare är lata. 
 
Tvättade och vek tvätten och fixade iordning lite här hemma. Ett snabbt skype samtal med mamma och sedan körde jag iväg. Jag åkte till ULTA för att köpa lite ansikts produkter då mina var slut och hittade sedan Närmaste mallet och gick in på Bath and body works och köpte två ljus och en massage olja.
 
Under eftermiddagen var det Tornado varning. Om man kollar nyheterna var det värst i north carolina och i södra virginia. Men vi hade blåst, regn åska och dunder. Jag var uppe med barnen då de badade när det började. Det var hemskt. EN så stor smäll kom och mamman skriker att alla måste upp ur baden och komma ner direkt. Vi tog med kläder och klädde på dem nere och satt i köket alla tillsammans. Det lugnade ner sig så nu regnar det bara ute. 
Min värd pappa verkar dock inte kunna ta sig hem från jobbet då det är för mycket vatten och traffik på vägarna. 
Imorgon ska jag ta alla barnen till skolaln då mamman är borta på morgonen. Förhoppningsvis kommer pappan hem senare så jag kan få lite hjälp utav honom på morgonen. Men om det inte händer är jag inte orolig. Barnen är så väluppfostrade och lyssnar.
 
Tråkigt inlägg men nu är det sovdags igen..