tredje dagen och massor av tinderellas.

Bästa dagen hittills. Har skattat tills tårarna rinner, gråtit, skrattat ännu mer. Helt underbara tjejer här på skolan!! 
Idag har vi haft lektioner hela dagen och workshop nu på kvällen, var roligt och han i blå tröja nedan var polis från New York och pratade om lagar i USA och annat viktigt inför bilkörandet här i USA. 

Har verkligen så kul med tjejerna här på skolan så det kommer bli tråkigt att säga hejdå till dem på fredag.. Men vi kommer nog ses mer under året.
Felicia kommer bo i  New jersey så jag hoppas vi ses i NYC någon gång!!
I
morgon har vi workshops från 7:30 - 2:10 sen ska vi in till New york på guidade turer, först åker vi runt på en tur i NYC och sedan upp till Top of the rocks. Efter det hhar vi fritid så skönt att komma ut från detta område. även fast jag trivs som fisken i vattnet så känner man sig lite instängd..
 
Jag och Mica har även börjat med tinder, det är spännande grejer det. Vi får se om det blir någon tinder date. ;) 
Haha verkligen så kul, man märker att alla amerikanare är mycket mer öppen än svenskarna. Mer om detta någon annan dag.. 
 
 
 
 
Vi svenskar och polisen, så charmig!!
 
 
 
Hur det oftast ser ut på matbordet, MASSOR av tallrikar, och mat!!
and after...
 
 
Nu är det Bed time här. 
 
Nattis 
 
 
 
 

Dag två på au pair skolan!

Vi hade en lång dag med många lektioner, imorgon väntar en ännu längre dag... 
 
Det har gått hyffsat bra, mysig tant som lärare. Hon påminner mig lite om en utav gymnasielärarna då hon också matchar alla sina kläder, haha. 
 
Kändes dock att min kropp är inställd på svensk tid. klockan 03 var jag klarvaken. så sista lektionen var jobbig då klockan var 23.30 hemma i sverige då... Sen gick allt över styr och jag och Mica har gått runt på campus och skrattat åt allt och ingenting. 
 
Nu ska jag i alla fall leta reda på min adapter och sedan bums i säng. 
 
kram! 
 
treats under lektionen är alltid bra, läraren har nog förstått det där med socker vid jet lagged. 
 
 
dagens pyssel under lektionen.
 
 
 
 
Avslutar detta inlägg med en otroligt charmig bild från oss svenskar i affären. SHit alltså, vad de har många saker, typ 140 olika flingor!!
 
 
 

Dag 1 på Au pair skolan

Vi landade vid 17 tiden (NYC tid) och wow vilken känsla, Så stort och alla gula taxi bilar osv!!
Jag och Win fick vänta på 5 andra som skulle anlända samtidigt som oss. De kom ca 1,5 timma senare. Sedan fick vi skjuts till au pair skolan. Fick även turen att slippa rulla väskorna till bilen, mannen som kom och hämtade oss drog dem åt mig. Kanske såg han hur less jag var och hur trött jag då var. 
 
Bilresan tog ungefär 40 minuter och sedan fick vi ett litet välkomnande av personalen här, fick rumsnummer och även en väska med saker från värdfamiljen.  Fick min NYC tour betald av familjen samt lite presentkort och sånt. det tackar man inte nej till. Tacktack!
 
Efter vi hade bott in oss på rummet så var det möte där vi gick igenom veckan och fick Pizza. Har redan märkt av skillnaden på svensk mat och USA mat.  Och ja jag fick torka av Pizzan med papper pga så mycket fett. 
 
Efter det träffade jag en av mina roomates, de andra kom inatt. Min första roomate ska också bo i Howell. Hon tror att vi är bästisar, så hon får tro det. Känns inte som att vi har riktigt samma intressen dock... Haha. 

Sedan dusch och sänggång. 

Gick bra att sova till 03 våran tid, alltså runt 09.00 i Sverige, sen gick det inte att sova mer så lilla jag har varit vaken i några timmar nu medan mina roomates håller på att vakna upp, Ja jag tände lampan nu. ;)
 
Under mina vakna timmar har jag hunnit facebooka med Papsen och berättat om resan osv.
 
Tillslut gick jag upp och gjorde mig iordning, lyssnade på podcast och kände att jag första gången här i USA kan slappna av lite. 
 
 
Nu ska jag och de andra tjejerna gå och äta. Blir intressant att se vad som bjuds :)