Fredag och lördag.

Så första jobb veckan är nu avklarad. Jag är så trött. Vet inte riktigt vad det är med mig just nu. Kanske är det för att allt är nytt? Hoppas på lite ny energi nästa vecka.
 
Igår var det tvättning på dagen och sedan hämta barnen och åka till karaten. Föräldrarna har följt med till alla aktiviteter denna vecka för att visa mig runt. 
Efter vi kom hem från karaten gjorde jag mig iordning och Mimmi kom och hämtade mig, vi åkte till mallet och sedan åt middag. 
 
Vaknade upp imorse och det var dags att åka till Karaten igen, denna gång följde pappan och hunden med också. Vi åkte efter vi släppt av barnen på karaten till en hund park där dodger fick springa runt och leka i 1,5 timme. 
Vi hämtade barnen och åkte hem. Sedan dags för M med sin sy lektion, efter det var jag ledig så jag åkte till wallmart och köpte lite inslagnings saker för presenterna till värdfamiljen.

Ikväll ska vi på en Musikal på ett av high schoolen här där familjens vän ska spela ikväll. Det blir kul :)
 
 
Så fint när vi körde hem igår från karaten, dock SÅÅ mycket bilar..
 
 
Hund parken..
 
Att ha egen bil är skönt, har övat mycket att köra runt i den då den är väldigt stor. Här vid ett rödljus = selfietime ;)
 
 

Tornado varning.

En lång dag, men en rolig dag. Jag börjar komma in i familjen mer och mer och även jobbet. Har haft en sådan otrolig hemlängtan sedan igår men jag tror på det där att glömma/förtränga det medan jag jobbar. ha en glad ton och se det possitiva. 
 
Jag tror att det största utav min hemlängtan beror på hur jag blev behandlad de senaste veckorna i den förra familjen. Men nu har jag kommit till en super bra familj som verkligen uppskattar att jag är här.
 
Idag började jag klockan 7 och fixade frukost och luncher. Lämndade barn vid busstoppet. Vi körde dit idag. 100 meter. Ja amerikanare är lata. 
 
Tvättade och vek tvätten och fixade iordning lite här hemma. Ett snabbt skype samtal med mamma och sedan körde jag iväg. Jag åkte till ULTA för att köpa lite ansikts produkter då mina var slut och hittade sedan Närmaste mallet och gick in på Bath and body works och köpte två ljus och en massage olja.
 
Under eftermiddagen var det Tornado varning. Om man kollar nyheterna var det värst i north carolina och i södra virginia. Men vi hade blåst, regn åska och dunder. Jag var uppe med barnen då de badade när det började. Det var hemskt. EN så stor smäll kom och mamman skriker att alla måste upp ur baden och komma ner direkt. Vi tog med kläder och klädde på dem nere och satt i köket alla tillsammans. Det lugnade ner sig så nu regnar det bara ute. 
Min värd pappa verkar dock inte kunna ta sig hem från jobbet då det är för mycket vatten och traffik på vägarna. 
Imorgon ska jag ta alla barnen till skolaln då mamman är borta på morgonen. Förhoppningsvis kommer pappan hem senare så jag kan få lite hjälp utav honom på morgonen. Men om det inte händer är jag inte orolig. Barnen är så väluppfostrade och lyssnar.
 
Tråkigt inlägg men nu är det sovdags igen..

Hos nya familjen!

I lördags kväll anlände jag till nya familjen. De hämtade upp mig på stationen.. Mår lite dåligt över min tunga väska som min värdpappa fick lyfta upp i bilen. HAHA.
Vi åkte på restaurang och åt, skulle vara cheese cake factory men det var 1.5 timme kö så vi gick till stället bredvid. Det var väldigt gott, åt en sallad med kyckling.
 
Barnen är helt underbara föräldrarna också. De är super mysiga och har verkligen den där familje känslan.
I Söndags packade jag upp och åt och umgicks med familjen. Pysslade lite, snackade, spelade spel och sedan var det dags för dem att åka till kyrkan. Jag skypeade med mamma och pappa då.
 
Idag var min första jobb dag. Jag fixade frukost och lunch med hjälp av mamman. Det gick bra och sedan gick jag med pappan och barnen till buss stoppet. Blev presenterad för busschauffören och sedan gick vi tillbaka. Såg även min bil på "familje parkeringen" här i kvarteret. ALLTSÅ ja.. Jag hoppas innerligt att bilen har back kamera, för annars är jag KÖRD!!!
 
Fick ett samtal av mamman mitt på dagen om att hon kommer hem och hämtar mig då en av tvillingarna inte mådde bra. Så vi åkte och hämtade honom och åkte hem. Fick i honom lite medicin och sedan lade vi honom i badet. 
Sedan blev jag ledig igen och nu ska jag precis börja igen. Jag hoppas att pappan kan ta sig från jobbet då jag får följa med och hämta barnen och kan se mig omkring här och förhoppningsvis köra lite. Annars blir jag hemma med ena tvillingen.
 
En snabb uppdatering men det är så mycket att ta in så när jag väl är ledig vilar jag mest..