En annan helg i DC.

En till helg i DC men denna helg var speciell. Felicia var nämligen här, hon kom hit med sina tjejer. Så i Lördags åkte jag in och mötte upp henne, Josefine och Elin. Samt Klas, en annan au pair som bor här i Virginia. Vi hade en toppen dag och jag kom hem rätt sent på kvällen. 
Vi såg alla monumenten, hälsade på Abraham Lincoln igen samt Obama. Skrattade tills jag fick ont i magen och tårarna sprutade och fick krama om min allra bäst Felicia en hel dag. 
 
De åkte hem på Söndagen och jag har verkligen insett att jag måste åka och hälsa på Felicia snarast! Får helt enkelt bli några weekends upp till New York i sommar :)
 
 
Lånade bilderna från Josefins Facebook, så ni som är vän med mig på facebook kan säkert se fler. Kram och Godnatt från Ett varmt Virginia.
 

Six months.

 
 
Hör och häpnas!!! Idag var det ett halvår sedan jag satte mig på planet och lämnade svensk mark. Vet inte riktigt om jag ska hurra eller gråta, lite så känner jag just nu.
 
Är så stolt att jag klarat det såhär långt, efter allt med rematch och börja om på nytt. Jag är både glad och ledsen att tiden går så snabbt. För ena dagen inser man att det inte är lång tid kvar tills jag åker hem men andra stunden så blir man lite skrämd/ ledsen över hur snabbt allt har gått. 
 
Jag har inte kramat om  min bästa vän på över ett halvår, inte ätit svensk tacos på över ett halvår och inte kramat om min Mamma hemma på ett halvår. Men att veta att sex månader flyger förbi och att tiden går så fort tills jag får göra det igen gör mig glad men samtidigt vill jag att tiden ska gå långsammare eftersom jag trivs här som fisken i vattnet och skaffat mig vänner och en extra familj för livet. Har kommit in i det stadiet där jag känner att oavsett om jag är hemma i Sverige eller här i USA kommer jag alltid att sakna någon eller något. 

För att bara summera lite vad jag hunnit med detta halvåret (mest för min egen del eftersom man glömmer så himla lätt) ;
- Top of the rock
- New Jersey
- Washington DC
- New York, både innan rematch och tillsammans med värdfamiljen. 
- Flytta till Alexandria, Va
- Six Flags 
- Frihetsgudinnan
-Gettysburg 
- Amish country
- Firat Thanksgiving och Amerikans Jul.

Ja lite utav alla roliga saker jag fått vara med om än så länge. Och ännu fleeeeeeer roliga saker har jag att se fram emot de kommande  sex månaderna!! 🇺🇸 life is good
 
 
 
 
 

En dålig dag som blev en bra dag.

Denna dag började verkligen i kaos. Jag glömde telefonen i källaren när jag städade där uppe. En mäklare ringde och ville visa huset så han kom istället till dörren så jag fick gå ut med hunden och ta en långpromenad med honom. Visade sig att jag då har glömt telefonen hemma, igen... Såå när jag kommer hem och ska gå in igen har mäklaren låst dörren i källaren, där jag går in. Jag har inte ens en nykel till huset..
Så ja där sitter jag utan telefon och utelåst med hunden. Lyckas dock få Wifi på min svenska telefon och får tag i min värdmamma, haha. 
 
Jag fick sitta ute i 1,5 timme och vänta på att mäklaren kom och låste upp dörren och då var det nästan dags att börja göra sig iordning för att hämta barnen. När vi sedan åkte till dansen såg vi en bilolycka så barnen blev väldigt intresserade och pratade mycket om det och hur viktigt det är att man kollar på vägen och inte skriker onödigt i bilen. ( Vilket de har gjort sen jag kom hit, haha) 
 
 
Ikväll åt vi grillat och satt och pratade länge, jag och min värdmamma kommer ofta in på ganska djupa samtal, idag var det psykiskohälsa då hon försöker hjälpa en kille med detta just nu och jag kan också känna för det då jag har haft nära vänner som inte mått bra, vi hade en super mysig kväll. Pratade lite praktiskt om LCC möte, möten, Resa osv så det var skönt. 
 
Nu är det sovdags. kram.