Dag 2 Musikal.

Lördag morgon vaknade vi upp och åt lång frukost på hotellet för att sedan åka till High linen i New york, vi gick där några timmar och kikade på alla fina hus och den häftiga miljön. 
Efter vi gått hela High linen så var vi väldigt fika sugna och då letade vi upp cafeét "Fika" och satte oss med en varsin biskvi och kaffe/te. 
Efter det åkte vi hem till hotellet och gjorde oss i ordning, det var nämligen dags för MUSIKAL. Jag överraskade Sara med en biljett till phanom of the opera i födelsedags present, Och så glad hon blev, vi hade helt ok platser Så det var super kul. 
 
 
Dags att kolla kartan.. ;)
 
 
 
 
Redo för musikal och mamma och pappa är redo för date night. 
 

New York resan dag 1.

Såå den stora dagen var kommen, jag klev upp omänskligt tidigt och satte mig på bussen mot New York för att möta Mamma, Pappa och Sara. 
Bussresan gick bra, jag sov större delen av resan. Kommer till busstationen och hittar dem, åh vilken härlig känsla, Få krama om mamma och pappa igen, finns inget bättre. 
 
Vi gick in och kollade vart jag kunde låsa in min väska för dagen och när jag kommer ut igen, då står mormor där!! Mormor, älskade mormor. Fattar ni chocken?? 
 
Det föll några tårar och sedan bestämde vi oss för att åka och äta lunch. Vi åt lunch på Shake Shack, efter lunch åkte vi till 9/11 Memorial och kikade, det är så himla fint där, har varit där några gånger innan också. Sedan gick vi även in på Museumet vilket var så häftigt och rörande. Fick reda på mycket nytt som jag inte visste. Efter museumet gick vi till battery park och mötte upp felicia och hennes vänner för midsommar firande. Dansen missade vi dock pga vi var på Museumet men det gör inget. Fick krama om felicia och helt plötsligt dyker Matilda upp, Haha och några minuter efter det dök Jorun upp. Hela Östersund gänget samlat? 
 
Vi hängde där och insåg hur hungriga vi var så vi åkte iväg och åt middag och sedan åkte vi till hotellet och krashade i Sängarna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klass i Baltimore.

Så, då har jag börjat på mina 6 credits som jag behöver ta här i USA. Eller jag har väl kommit rätt bra väg på dem, i helgen tjänade jag ihop 4 av dem. De 4 creditsen fick jag för att jag gick en Interior design klass. Det var super kul och super intressant och det är faktisk någonting som jag skulle kunna tänka mig att göra i framtiden. Vi fick lära oss om belysning, färger, hur man väljer "rätt" möbler och Green design. Det var som sagt jätte kul och jag träffade en tjej som bor i Vienna vilket inte alls är långt här ifrån så det var kul. 
På lördagen var det bara massor av teori från 8.30 -6.30PM LÅÅÅNG dag, sen åkte vi tjejer som bodde över in till baltimore och åt middag, var super mysigt och sedan till hotellet för att göra läxan vi fick.

Vi skulle börja planera ett rum med möbler färger osv. Idag fick vi färdigställa allt tillsammans som grupp, lägga ihop alla ideer och färger. Jag ska inte säga att det var lätt för det var det inte, Alla är från olika kulturer och är vana vid olika färger och till och med hur man sitter och äter. Mexicanaren i vår grupp hon har aldrig hemma i Mexico suttit vid ett vanligt bord och ätit och tycker det är super konstigt.
 
Det var som sagt en givande och rolig kurs.
Här har ni vår "plan" för vårt rum.