Word.

 
 
Detta är så sant. När man reser bort under en längre period inser man vilka personer som stöttar en, och som verkligen bryr sig om hur man mår, och har det. Vilka ens riktiga vänner är helt enkelt :)

+

 

Lite ledsen..

Idag började dagen med en vaken J som ville klä på sig så snabbt och göra sig iordning, kanske var det för att pappa var hemma igen, eller kanske var det för han vet att han får kolla lego videor på min dator när han är färdig. Ingen som riktigt vet. 
Lämnade av barnen och åkte till stora entren och lämnade in lite saker som min värdmamma hade köpt till auktionen de ska ha på skolan. Varje barn på skolan får med sig olika saker hemifrån (de har ett tema i varje klass) som tillexempel ute leksaker, köks saker osv. Så jag hade 4 kassar fullla med saker som vi lämnade in. 
 
Åkte sedan på gymmet och sedan hem och skypea med mamma och pappa. Skönt med lite tips inför mitt möte senare ikväll. OM barnen vill gå och lägga sig vill säga.. 
 
Sedan duschade jag och fick ett samtal av Krista, en tjej jag kommit rätt nära här borta som har varit i Rematch, hon berättade att hon åker hem ikväll vilket var väldigt tråkigt. Så himla trist att behöva säga hejdå till en av de man kommit närmast här borta.. 
Men de är sånt som tillhör au pair livet också, inte bara roliga saker, utan ibland blir det några hejdån.. 
 
Sedan åkte jag till target och köpte med mig lite Skolsaker som pennor och sudd osv inför min skolstart på måndag. Mailade även min proffessor och han svarade och berättade att klassen inte hade börjat än pga snöstormen, vilket var skönt. 
 
Nu vill G att jag borstar hennes tänder. 
Hoppas att de sover snart så jag äntligen kan ha mötet med föräldrarna och lägga det bakom mig nu efter snart 3 veckor.