New York resan dag 1.

Såå den stora dagen var kommen, jag klev upp omänskligt tidigt och satte mig på bussen mot New York för att möta Mamma, Pappa och Sara. 
Bussresan gick bra, jag sov större delen av resan. Kommer till busstationen och hittar dem, åh vilken härlig känsla, Få krama om mamma och pappa igen, finns inget bättre. 
 
Vi gick in och kollade vart jag kunde låsa in min väska för dagen och när jag kommer ut igen, då står mormor där!! Mormor, älskade mormor. Fattar ni chocken?? 
 
Det föll några tårar och sedan bestämde vi oss för att åka och äta lunch. Vi åt lunch på Shake Shack, efter lunch åkte vi till 9/11 Memorial och kikade, det är så himla fint där, har varit där några gånger innan också. Sedan gick vi även in på Museumet vilket var så häftigt och rörande. Fick reda på mycket nytt som jag inte visste. Efter museumet gick vi till battery park och mötte upp felicia och hennes vänner för midsommar firande. Dansen missade vi dock pga vi var på Museumet men det gör inget. Fick krama om felicia och helt plötsligt dyker Matilda upp, Haha och några minuter efter det dök Jorun upp. Hela Östersund gänget samlat? 
 
Vi hängde där och insåg hur hungriga vi var så vi åkte iväg och åt middag och sedan åkte vi till hotellet och krashade i Sängarna.