Florida

Hej Mamma, Hej mormor och Hej ni andra som läser. Fått lite klagomål att jag skriver för sällan här på. Och jaa jag vet, men det finns så mycket annat att göra. Här är I alla fall lite bilder från Min resa till Florida där jag mötte upp min mammas barndomskompis Anna som bor där med hennes man och son. Hade helt otroliga dagar där och jag längtar tillbaka varje dag. 
 
På torsdagen hämtade Anna upp mig på flygplatsen och vi körde hem, hämtade hennes son vid bussen. Jag spelade lite spel med Annas son och på kvällen åkte vi till deras "life group" en grupp som var super härlig. Det kom fram mycket känslor,Med lite hemlängtan blandat med lättnad över att vara på ett sånt underbart ställe där man bara kan slappna av. 
 
Vi åkte hem och jag fick låna Annas sons rum och sova i, på Fredagen åkte jag till stranden och solade och badade, låg i havet säkert 1,5 timme. Så varmt och skönt verkligen.
 
Lördagen åkte vi på museum och åkte på en "djungel väg" som verkligen såg ut som man körde mitt i djungeln, en super bra dag!  På museumet såg vi skatter och guldmynt de hittat från skeppen som sjönk vid kusten 1715 om jag inte minns helt fel. På eftermiddagen kom en supertrevlig Svensk familj över på "Svenskt fika" som jag och Anna hade fixat, super gott och välgigt trevligt, Familjens dotter var super snäll. 
 
På söndagen hängde jag med till Kyrkan, innan kyrkan pratade jag och Anna med mamma på skype. Vi var i kyrkan och jag träffade några jag hade träffat i "life groupen" innan så pratde lite med dem. 
 
Efter kyrkan åt vi lunch och åkte till en strand där Douglas Annas man skulle göra sitt första dop, så fint verkligen, fick även se delfiner hoppa i bakgrunden. Åh som jag njöt. 
 
På eftermiddagen åkte jag och Anna till stranden och hade en avslappnande eftermiddag.
 
På måndagen slappande jag bara av i huset och var på baksidan och solade, Åkte till flygplatsen och sa hejdå till Anna. Lovade att komma tillbaka snart. 
 
Resan gick bra förutom att jag höll på att missa min mellan flight så jag kutade som en galning genom Atlantas flygplats, Ja jag var anfådd och lite små svettig efter det. Mannen bredvid mig undrade om jag hade någon efter mig, haha. Så sist som jag var på planet kunde vi påbörja sista biten hem. 
 
NU ska jag hämta Kidzen på skolan,
kram!