Kaos i huset.

LÅNGT INLÄGG, Men detta är situationen nu. 

Så äntligen hemma från semestern, kom hem och åkte sedan till Robert för date night och spenderade natten hos honom. Kom hem på Söndag morgon och hängde med barnen.

Sedan var det dags för au pair möte, blev upphämtad av min vän och åkte till frozen yoghurt stället, mötte upp alla vilket som vanligt är kul!

Efter mötet pratade min LCC med mig och sa att min värdmamma hade problem med att jag hade pojkvän osv. Så redan då förstod jag att det var tillfälle att berätta hur den riktiga situationen i familjen har varit de senaste veckorna.

För de senaste veckorna, eller egentligen sedan min mamma och pappa åkte hem har situationen bara blivit värre och värre.

Familjen blev sjukt arga när jag tog upp med min LCC att jag har jobbar över timmar och förnekade det helt när min LCC kom över.  Och jag hade försökt att prata med dem samt visat dem timmarna innan.

Jag hade timmarna nedskrivet på papper men de sa bara att jag ljög och att jag hade ”Gått med” på att göra dessa timmar utan att arbeta. För att jag var en del av familjen. Och det är inte så jag ser mitt jobb som au pair. Visst jag vill vara en del av familjen, men när jag har gjort mina timmar så är det min tid och då får jag själv bestämma om jag vill spendera den för mig själv, med vänner eller med familjen.


Vad jag vet så har jag som au pair aldrig skrivit på ett avtal att flytt packa ett hus eller packa upp ett hus när vi flyttat till nya huset.
Men som sagt så har situationen inte varit bra alls i familjen. De har haft sina gamla au pairer som kommit och då har de uteslutit mig totalt i saker som de gör. Jag har varit chaufför för barnen och de gamla au pairerna samt fått organiserat det nya huset. Det är det jag har gjort, jag har knappt sett eller umgåtts med barnen.

 

Så när jag fick höra det från min LCC blev jag väldigt besviken på mina värdföräldrar då de inte ens pratat med mig om problemen innan utan gick direkt till LCC´n.  Vilket jag tycker är en väldigt dålig stil.

 

Så jag smsade min Värdmamma om att jag ville prata med dem. Hon sa att de skulle vara hemma när jag kom hem, när jag väl kom hem så var de inte hemma och jag väntade både en och två timmar. Sent på kvällen kom de hem och under det mötet var det person angrepp på personangrepp från min värdmamma och hon ”hotade” med att maila mina föräldrar om att det var fel att jag hade pojkvän och massor. För att vända mina egna föräldrar mot mig.

 

Redan då kände jag att jag inte kunde stanna kvar i den familjen.  LCCn kom på måndags kvällen efter en annan dag då jag bara städat upp efter familjens semester och gick och städade hela deras hus.

 

På måndags kvällen så bestämdes det att jag skulle gå in i rematch. Min värdmamma hade redan bestämt att jag skulle arbeta resterande vecka och sedan skulle jag bli utkastad. Jag satte mig på tvären och sa att jag inte kommer jobba en dag till i den familjen så då fick jag mer person angrepp från värdmamman.

Jag gick ner och sov och sedan på tisdagen packade jag alla mina saker och åkte på eftermiddagen till min LCC och bodde där. Tills jag hittade min nya familj.

 

Kan ni gissa vad roliga saker vi hittade på hos min LCC?

Och vart hittade jag min nya familj?